Poštovné ZDARMA při nákupu nad 2.500,- ! Zasíláme i do okolních států!

Hodnocení obchodu

5,0 397 hodnocení
5
392x
4
4x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Monika | 14.5.2021
Zboží je krásné a kvalitní!???? Rozhodně doporučuji.????????????
Avatar autora | 14.5.2021
PK Avatar autora Petra Kočová | 14.5.2021
Rychlé dodání, šaty krásné
J Avatar autora Jana | 7.5.2021
Šaty jsou moc krasne! Rychle dodání, krasne zabaleno a milý dopis a mlska k tomu.:-) Určitě doporučuji!
E Avatar autora Eva | 6.5.2021
Veliká spokojenost. Doporučuji. ???? Oblečení i rychlost - druhý den jsem měla balíček doma. A ten milý dopis a sladkost k tomu.. ???? . Jen tak dál. ????
Avatar autora | 6.5.2021
K Avatar autora Katka | 5.5.2021
Šaty, ktoré prišli sú ešte krajšie ako na obrázku. Tiež musím pochváliť pekné balenie a veľmi milý odkaz. A doručenie bolo veľmi rýchle, proste top e-shop. ;)
M Avatar autora Michaela | 4.5.2021
Legíny jsou z příjemného materiálu a velmi rychlé dodání. Ovšem nejen toto mi udělalo radost, také moc milý přiložený vzkaz a dáreček v podobně sladkosti. Naprosto perfektní ♥♥♥
Avatar autora | 30.4.2021
Avatar autora | 29.4.2021
Avatar autora | 29.4.2021
Avatar autora | 27.4.2021
Avatar autora | 26.4.2021
Avatar autora | 23.4.2021
B Avatar autora Barbora Š. | 20.4.2021
Šaty i kostýmek, co jsem objednala jsou z velice lehkého a příjemného materiálu, vše naprosto dokonale sedí, cena je v poměru kvality velice malá, estetika balíčku, ve kterém zboží přišlo, je naprosto perfektní, velice potěšil i přiložený vzkaz
I Avatar autora Ivana | 16.4.2021
Rýchle dodanie na Svk. Objednávala som rifle, veľmi príjemný materiál, na to, že je pevný, tak sa v nich cítim veľmi pohodlne. Treba pozerať veľkostnú tabuľku a produkty sadnú. Ďakujem.
Avatar autora | 14.4.2021
Avatar autora | 13.4.2021
N Avatar autora Natalie | 12.4.2021
Objednavala jsem poprve a jsem tak spokojena, ze jsem dostala nutkavou potrebu udelit recenzi. Obleceni je krasne, velmi prijemny material. A druha vec je krasne a mile baleni, ktere musi potesit kazdou zakaznici. Moc hezky vymysleno, vskutku originalni !:)) Dekuju a tesim se na priste
KH Avatar autora Kateřina Hrdličková | 8.4.2021
Velmi rychlé dodání, bundička perfektní, krásně sedne. Velmi mě překvapil dopis uvnitř balíčku, což považuji za příjemnou pozornost a bonus navíc. Určitě doporučuji a děkuji.
Nahoru
397 položek celkem